50 nyanser mörkare

50 Shades Darker!

Igårkväll smög jag och Miranda iväg på hemligt möte! Fast det var inte så väldigt hemligt för vi var nog 10 st tjejer härifrån och några till i biosalen.

50 shades darker

Vi hade inbokat att vi skulle gå och se den nya snuskfilmen 50 Shades darker! Har ni läst böckerna? Jag måste erkänna. Jag har läst böckerna.. flera gånger! De flesta tjejer på kontoret har nog läst de haha.

Men åter till filmen.. Vi såg filmen och jag fick sitta bredvid bästa Miranda.. Vet ni vad det betyder? Att jag fick snylta på hennes popcorn.. För det är den typen av människa jag är.. Tur för mig så är Miranda snäll och delar med sig.

popcorn

Filmen var inte lika bra som jag trodde den skulle vara.. Men MYCKET bättre än den första. Så gillade ni inte första. Se andra.. Eller vänta tills tredje. För om de försätter i den här farten kommer den vara bäst haha.

bilder

Jag hade så höga förväntningar på filmen så det är nog därför jag är lite besviken. Jag trodde det skulle vara mer snusk.. ;)
Men Mr Grey är så mycket snyggare i denna filmen än i förra. Wow säger jag bara. Hubba Hubba… Han har verkligen växt till sig i rollen. Eller vad tycker ni? ;)

Som film nummer två i triologin så handlade den om att Mr Greys ex dyker upp.. Spänningen var olidlig..

Ska ni se den? Eller gav ni upp efter den första filmen? Eller struntar ni i allihopa och läser något annat istället?

Berätta vad ni tyckte om den :D

criminal mind

 

Skriv en kommentar (3 st)

För att behålla trevlighetsfaktorn i bloggen har vi listat några
enkla regler som kan vara bra att läsa innan du kommenterar.

 • fiffen

  Jag och gubben gick tillsammans och såg den första filmen – jag tror det bara var han och en till gubbe där – resten fruntimmer ha ha hah ah ha. Han tyckte det va så pinsamt. Så denna gången får jag nog gå ensam – ser fram mot att se den faktiskt.
  .
  kram kram fiffen

  • http://skojmedjackpotjoy.se/author/nataly/ Nataly Jackpotjoy Värd

   haha ja de stackars män som var i salongen såg mestadels dittvingade eller så var de grundlurade hahaha :D

 • Lena Pettersson

  Köpte dvdn och tittade hemma nja ingen film för mig men nu är den slängd.slängde ca 100 dvdervo 150 VHS när jag flyttade. Skorpan04

Jag vill ha mer sköj. Ta mig tillbaka till toppen!