Adios Fredrik!

Nästa Fredag är det ingen vanlig dag då är det nämligen vår älskade chef Fredriks sista arbetsdag på Jackpotjoy. Tänk att det gått hela fem år sedan han började jobba här! Hur ska det gå nu, vem ska jag nu sno salt till lunchlådan ifrån? Hur ska Pandan klara sig utan Fredriks underbara hembakade brödbullar och vad händer med nakentisdagen…….?

fredrikbloggpic.jpg

Men innan Fredrik checkar ut och säger “Tack för fisken” så har jag lyckats med att få honom ställa upp på en intervju hihi!

Varför ska du lämna Jackpotjoy?

Jag lämnar JPJ eftersom jag vill och måste flytta till Sverige för att vara Pappa på riktigt åt mina två döttrar Maya och Isa. De flyttade till Sverige för drygt två år sedan och jag saknar dem väldigt mycket.

giphymidsommargroddor

Vad är ditt roligaste minne som inträffat i chatten?

Hmmm… oj det där är väldigt svårt. Det måste nog ändå vara medlemmen Hubbiebubbies ”Tacomys på ballen”. Det inträffade i slutet av sommaren 2013. Jag jobbade själv inte men chattvärden Rika skickade skärmdumpar till mig hela kvällen. Jag satt hemma och grät av skratt. Innan detta hade jag aldrig hört att någon använda slangordet ”balle” för balkong.

ballen1ballen3ballen2

Vad är det pinsamaste som hänt dig på arbetstid?

Oj det här låter säkert dötråkigt men jag kan inte minnas något pinsamt ögonblick.embarrassing-story-about-6137120

Vad kommer du sakna mest ifrån tiden på Jackpotjoy?

Jag kommer faktiskt att sakna det mesta med både företaget och jobbet. Det mest påtagliga i början kommer förmodligen att bli klimatet och miljön. Jag har verkligen älskat att bo och arbeta i Spanien och Gibraltar. Maten, ljuset och närheten till havet. Att bli nedsläppt i Skåne i mitten av november kommer att bli tufft :P Som tur är har jag en massa kul saker att se fram emot. Att få bo med mina barn, nytt jobb, gamla goda vänner etc. Jag är otroligt glad och tacksam att jag fått möjlighet att bo och arbeta här i över 5 år.

giphyboss

Skriv en kommentar (20 st)

För att behålla trevlighetsfaktorn i bloggen har vi listat några
enkla regler som kan vara bra att läsa innan du kommenterar.

 • Katja2

  Adios amigo y buena suerte con tu vida en Suecia! Stor kram och tack för alla roliga stunder du bjudit på.

  • Fredrik Lagerberg

   Massor med kramar och pussar tillbaka finaste Katja och tack själv <3

 • Michaela

  Du kommer vara enormt saknad Fredrik. Har varit roligt att både träffat dig och hängt med dig i chatten. :)
  Kram / Angel87

  • Fredrik Lagerberg

   Det samma Angel! Jag lovar att titta in i chatten emellanåt. Kommer säkert inte att kunna låta bli. Puss!

 • Lena Pettersson

  Kommer sakna dig min Fredrisch,men du blir inte av med mig kommer ner i Juli till Skåne så hoppas jag på en återförening. Så jag säger inte hejdå utan på återseende din Skorpish💙❤️

  • Fredrik Lagerberg

   Jag kommer att sakna dig också min skorpisch <3 Pinga när du är på ingång så ser vi om jag är i faggorna! Puss

 • Kungen Patrik Eng

  här är en som glömdes i interjuv vilken queen låt beskriver dig bäst och varför just den /patrike77

  • Fredrik Lagerberg

   Oj det var inte en lätt fråga! Måste väl vara Killer Queen eftersom jag i hemlighet pysslar med lite cross dressing på torsdagskvällar :P Puss på dig P77

 • liliann

  Lycka till Fredrik

  • Fredrik Lagerberg

   Tack :)

 • sana

  *host* eh ja… ok.. va tråååååååkigt att du slutar men sånt är ju livet och viktigast är ju faktiskt ens barn…

  Kommer jag sakna dig… eh … ööööhhhhh……… *host* *mummel* ha de bäst !

  • Fredrik Lagerberg

   Jag kommer att sakna dig också Sana! Köss!!!!

 • Maria Lagerström

  Lycka till Fredrik// icegirl72

  • Fredrik Lagerberg

   Tack :)

 • fiffen

  Kommer att sakna dig – lycka till med det nya som kommer.
  kram kram fiffen

 • freja444

  lycka till o ha det så bra kram / freja444

 • Tuula Virtanen

  Lycka till med allt Fredrik , du är saknad men inte glömd. Barnen är ju det viktigaste de vill ha sin far hemma . Kram // gullvinge

 • Helga Törnqvist

  det var säkert ett riktigt beslut att återvända till sverige och barnen som saknar dig säkert väldigt mycket.
  JPJ kommer inte att vara sig likt utan dig men jag tror att miranda kommer att försöka att göra det bästa av situationen.

  önskar dig lycka till med din fortsatta karriär och familjelivet.
  din napoleon med extra vaniljkräm/picolina

 • Linda Cody

  Men hur blir det med nakentisdagarna nu då?
  Tack för den tiden vi har fått ha dig, Fredrik!
  *Kram*
  /Tesslinz.

 • Blizzmatte

  hej Fredrik, kommer att sakna dig men bor ju nära så man vet ju aldrig, Gläd dig åt att få vara pappa till ina fina tjejer du måste skaffa dig ett JPJ inlog o prata med oss i chatten även om du inte jobbar där längre. Kram o lycka till med livet.

Jag vill ha mer sköj. Ta mig tillbaka till toppen!