Att man inte tänkt....

Att odla en Dinosaurie

AN UNLIKELY PAIR - In Disney•Pixar's THE GOOD DINOSAUR, Arlo, an Apatosaurus, encounters a human named Spot. Together, they brave an epic journey through a harsh and mysterious landscape. Directed by Peter Sohn, THE GOOD DINOSAUR opens in theaters nationwide Nov. 25, 2015. ©2015 Disney•Pixar. All Rights Reserved.

När jag var hemma i Sverige i december så köpte jag en liten skoj sak på Gekås. Ett litet dinosaurieägg som man kan odla fram själv! Så himla häftigt och såklart ska vi alla får vara med att se hur det går till!

Det tar ca 2-3 dagar att få den att kläckas och växa enligt förpackningen så jag började igår!

odla en Dino jackpotjoy

För fick man plocka ut ägget ur förpackningen och sedan skulle det läggas i en bytta med vatten. Jag stoppade det i en stor grön plastlåda för det var det enda den passade i och gyllde med vatten. Ägget var som ni ser ganska stort! Jag har väldigt små händer men det var faktiskt ett stort ägg. Ni kan se en liten film här på hur ägget sjunker på min facebook.

odla en dinosaurie jackpotjoy

Nu är spänningen olidlig. Vad är det för dinosaurie? Vilken färg har den? Hur stor blir den? Kommer den lukta illa? Vad äter den? Frågorna är många! Häng med så får vi ta reda på svaren ihop!

jackpotjoy förr i tiden

Om jag fick välja en dinosaurie skulle jag vilja ha den lilla gröna som sitter till vänster eller den orangea.. Kvacky och Cera heter de i filmen Landet för länge sedan :D

Om jag var en dinosaurie skulle jag vara en T-Rex.. ;)
Vilken skulle du vara?

 

 

Skriv en kommentar (10 st)

För att behålla trevlighetsfaktorn i bloggen har vi listat några
enkla regler som kan vara bra att läsa innan du kommenterar.

 • Tuula Virtanen

  den där flygande dinosaurien

  • http://skojmedjackpotjoy.se/author/nataly/ Nataly Jackpotjoy Värd

   Petri! :D

 • fiffen

  Jag skulle vilja vara den lila söta saken som vinkar
  .
  kram kram fiffen

  • http://skojmedjackpotjoy.se/author/nataly/ Nataly Jackpotjoy Värd

   Ja den är fin med :D alla är nog fina :D

 • Speja Silver

  Jag vill nog vara Cera // rosajagge

  • http://skojmedjackpotjoy.se/author/nataly/ Nataly Jackpotjoy Värd

   Visst är hon söt! :D

 • Lena Pettersson

  Den lilablå den va söt / skorpan04

  • http://skojmedjackpotjoy.se/author/nataly/ Nataly Jackpotjoy Värd

   Ja en liten T-Rex! :D

 • Mats Westerberg

  ja skulle nog va den orange eller den stora bruna

  • http://skojmedjackpotjoy.se/author/nataly/ Nataly Jackpotjoy Värd

   Den stora bruna är Lillefot som är huvudpersonen i filmerna :D

Jag vill ha mer sköj. Ta mig tillbaka till toppen!