Semester.-1

Chattspelsbonusen tar semester!

Precis som förra sommaren ska chattspelsbonusen ta lite semester men frukta inte! Det kommer såklart hända massa skojjigheter under sommaren ändå! Bland annat kommer jag hålla i en liten turnering där ni samlar poäng varje tävling ni är med i.. Spännande kommer det bli :D

semester1

Vad har ni för sommarplaner? 

Ska ni åka någonstans eller ska ni bara slappa hemma och klippa gräsmattan kanske. Jag väntar fortfarande på mina jordgubbar.. Som det ser ut nu får jag äta köpagubbar till midsommar men till jul! Då kommer jag ha jordgubbar att äta på julbordet istället.. Så kan ni sitta där med en torr skinka för det har jag nog ingen men köttbullar ska jag skaffa mig! :P

roliga-bilder-jag-pa-semester

Vad ska jag mer pyssla med för skojjigt i sommar då? Jag ska åka till London och hälsa på en vän och jag har en vän som ska komma hit är planen :D Jag hoppas på sol och sommarplågor :D

Har vi någon kandidat till årets sommarplåga?

Skriv en kommentar (4 st)

För att behålla trevlighetsfaktorn i bloggen har vi listat några
enkla regler som kan vara bra att läsa innan du kommenterar.

 • fiffen

  Vi ska bila upp till Norrland och leta efter renar, sambon har aldrig sett en levande ren. Det ska bli skojigt he he he.
  Om vi hittar några ska jag fota och lägga upp på JPJ.
  .
  kram kram fiffen

  • http://skojmedjackpotjoy.se/author/nataly/ Nataly Jackpotjoy Värd

   Ja gör det! <3 Jag älskar renar :D

  • Kungen Patrik Eng

   försök hitta en som är väldigt ren av sig då :D /patrike77

  • Lena Pettersson

   Ja renarna brukar vandra januari februari vi såg ingen ren när vi var upp till Cattie o Kalle o Ada så lycka till!

Jag vill ha mer sköj. Ta mig tillbaka till toppen!