dsc_0441

En resa till Norrköping!

dsc_0441Det var en gång en chattvärd inte var som alla andra. När de flesta tar semester åker de till värmen, men inte Nicke. Det här var dagen före semestern, då allt var frid och fröjd! Alla samlades på stranden, öppnade några kalla och vinkade med näsdukar av mig när jag sakta traskade hemmåt i sanden för att packa det sista. För iväg bar det, först mot Norge, sedan Göteborg, mot Småland och till sist Norrköping!

I Norrköping spelade han in både musik, träffade sina bästa vänner och luktade på blommorna! Låter juvligt va? Det var det också. Jag hade jättekul! Men sen var det ju det där med middagsdejten som ägde rum! Det började som en lek…

Anna459 retades vecka in och vecka ut med sin förbenade köttfärslimpa och efter en tid av frestelse så tyade jag icke mer! Jag var tvungen att ta på mig undersökningsbrillorna och bege mig iväg. När sanningens ögonblick tittade mig i vitögat var jag inte skraj, jag var mest nyfiken. Något som ter sig  vara naturligt när man heter Nicke. dsc_0460

Smaken må vara som baken, men den här köttfärslimpan hade förnöjt vilken kung som helst. Legenden var sann! Jag smaskade i mig min portion med god aptit tills jag verkligen inte orkade mer. Det var då det hände. Den fruktade nådastöten. Jag trodde det var över. Men in kommer Anna med desserten!

dsc_0466

Har ni sett till maken vilken chokladkaka?! Nu minns jag inte vad som var i den förutom choklad, choklad, lite mer choklad och dumle! Knappt att jag fick i mig en bit efter den middagen, men ni kan skriva upp att jag försökte!

Efter lite kafferep, klappande av katt och lite skvaller så tog vi sommarens hetaste bild! Håll tillgodo! Från vänster: Jimros, Anna459 & Nicke värd

dsc_0462

Skriv en kommentar (2 st)

För att behålla trevlighetsfaktorn i bloggen har vi listat några
enkla regler som kan vara bra att läsa innan du kommenterar.

  • Anna

    Tack för senast sötnos.. Var trevligt att träffas,, ses på birka igen .. kram

  • ambuba

    Jag har ju sagt att du är en författare . Du hade en underbar tid med underbara personer <3

Jag vill ha mer sköj. Ta mig tillbaka till toppen!