Filippinerna tävlingen avgjord!

palawan

Hej igen!

Hoppas ni haft en riktigt trevlig jul. God fortsättning och Gott Nytt År önskar jag er! Tänkte att jag skulle vänta med att kora vinnaren för bloggtävlingen Filippinerna tills nästa år. Men jag kunde inte låta blir att dra vinnaren ikväll.

Fråga 1, svaret är C. Fram till 2002 då Östtimor blev en självständig stat så var Filippinerna den enda nationen i Sydostasien där majoriteten av befolkningen tillhör romersk-katolska kyrkan.

Den amerikanske generalen hette Douglas McArthur. Den shoppingtokiga  damen är Imelda Markos, fru till den dåvarande presidenten Ferdinand Marcos. Hon är inte så shoppingtokig längre, idag är hon 87 år gammal.

Adobo är så gott, en maträtt som jag själv satt upp på min lista över mat som ska lagas minst en gång i månaden framöver. Minns namnet på grund av adobe flashplayer. Nu har man varit på jackpotjoy ett tag! 

Ni hade bra koll här, 8 av er hade samtliga rätt! En lottning med 8 av er gav en vinnare. Det var Peppe som fick dra lott denna gången och vinnaren blev BRITTELINA! Grattis brittelina!

Nu ser man fram emot nästa resa, och ett nytt år! Hoppas 2017 blir lika roligt som 2016!

 

Hörs i chatten!

/Mangan

Om Chattvärd Mangan

Magnus eller “Mangan” som han kallas är en äkta smålänsk globetrotter. Han älskar resor och fotboll och säger absolut inte nej till några parti Blackjack eller några Texas Hold'Em-händer.

› Se fler inlägg av Chattvärd Mangan

Skriv en kommentar (1 st)

För att behålla trevlighetsfaktorn i bloggen har vi listat några
enkla regler som kan vara bra att läsa innan du kommenterar.

  • Britt Pettersson

    Tack så mkt kram

Jag vill ha mer sköj. Ta mig tillbaka till toppen!