DSC01030 (1)

Intervju med St. Lucia vinnaren!

Hej raringar!

Kommer ni ihåg kampanjen Tikis Chokladresa från i vintras? Där kunde man vinna en resa till St. Lucia i Karibien! Vår kära medlem med det passande chattnamnet “kanonsommar14” från Sölvesborg vann resan. Hon är nyligen hemkommen från paradisön där choklad är en av specialiteérna. Läs här intervjun med henne.. fotona är underbara!
– – –

Vad gjorde du när du fick reda på att du vunnit resan till St Lucia? Hur känndes det?
“Då jag fick besked om vinsten, så fattade jag det inte först. Trodde att någon skojade med mig.  Första tanken var, att jag inte skulle säga det till någon eftersom jag inte själv trodde på det. Jag brukar aldrig vinna något. Men efter samtalet från dej, berättade jag det för min man och en av sönerna att jag har  vunnit en resa till Västindien. Sonen grattade till vinsten men min man sa, usch det är någon som driver med dej. Visade sedan inlägget på spelsidan, där det stod att just jag vunnit en resa till Karibien. Först då fattade jag, att det var sant.”

Vem valde du att ta med dig till St. Lucia och vad var bäst med resan?
“Eftersom min man inte tycker om att resa och mina söner har sina familjer så valde jag min kära syster. Vi har rest tidigare och har väldigt kul tillsammans. Det som lockade mest var värmen, naturen och folket och att det var en exotisk ö, och att det just låg i Västindien. En resa och upplevelse över allt annat och andra platser jag  varit  på!”

Vad gillar du mest med Jackpotjoy?
“Jag gillar att spela och koppla av en stund mellan vardagsstressen. :)”

Vilket är ditt favoritspel på Jackpotjoy och varför?
“Mitt favoritspel får jag nästan säga är Tiki Mahiki eftersom jag vann resan på det spelet. Gillar även Starburst, men vinner sällan något där.”

Har du vunnit tidigare på Jackpotjoy?
“Mina vinster tidigare i Jackpotjoy har inte varit av något större värde, några tusenlappar kanske (och då har jag nästan satsat lika mycket). ;)”

DSC00988DSC00979 DSC00985 DSC01030 (1) DSC01047 DSC01050 DSC01130 DSC01173

Är man sugen på en riktigt skön resa nu eller? Delta i vår kampanj Drömsemestern där du har chansen att vinna semestercheckar. Kampanjen håller på veckan ut och vi håller tummarna för dig!

Ha det sköj! xx Jenna

900x900-FB

Om Jenna

En leende kaffegourmét som sprider sköj på kontoret. Fixa och dekorera är en stor passion. Om din dator blivit utsmyckad med hjärtan, vet du vem som varit framme. Matlagning med bästa råvarorna är också en av Jennas specialitéer.

› Se fler inlägg av Jenna

Skriv en kommentar (0 st)

För att behålla trevlighetsfaktorn i bloggen har vi listat några
enkla regler som kan vara bra att läsa innan du kommenterar.

Jag vill ha mer sköj. Ta mig tillbaka till toppen!