nataly1

Jackpotjoy på webben!

Här kommer en uppdaterad lista på alla våra olika sidor på webben!

Hemsida: jackpotjoy.se


Facebook Sidor: 

Jackpotjoy Facebook 

Tiki Mahiki
Tiki Totems
Tikis Tempel
Secret of the Phoenix
Djungel Janne
Houdini
Bubblaren
Wonderland
Lyckotemplet


Vi som kör Tikis dagliga fångst varje dag

Här postar vi dagligen en påminnelse om att inte glömma kika in på Tikis dagliga fångst och köra dina sex st kast. Dessutom försöker vi att varva inläggen med lite rolig fakta och annat sköj!


Vinnarselfie

Hallå, vann du precis 500kr eller mer på Jackpotjoy? Woop, woop – Vi vill se! Ladda upp en ”vinnarselfie” med ditt charmiga leende och visa vinsten på skärmen i bakgrunden (alla vinster på 500 kr och uppåt räknas). Då bjussar vi på 100 spänn!vinnareslfie100


Genomtiderna

Här kan du lära dig om Jackpotjoys grymt spännande historia och även se dokumenterat videomaterial som sträcker sig ända tillbaka till Stenåldern. Följ Jack, Joy och chattvärden Snygg-Fredrik på deras resa genom tiderna. Visste du t.ex. att Joy uppfann den stencoola bingomaskinen, att chefen Lars från början var en viking och att slotten Tiki Mahiki var lika het som midjeväskan på 90-talet?


och sen självklart denna BLOGG!kampanjsidan och regler och villkor – båda finner ni på hemsidan men ibland är det bra att ha direktlänkar.

Om Chattvärd Julia

Vår gotlänning som aldrig lämnar ritblocket hemma. Nämner du Dubbelnougat blir hon lyrisk och är du en trädgårds nörd, får du bonuspoäng. Du kan även fråga Julia om absolut bästa bullreceptet, hon har stenkoll.

› Se fler inlägg av Chattvärd Julia

Skriv en kommentar (2 st)

För att behålla trevlighetsfaktorn i bloggen har vi listat några
enkla regler som kan vara bra att läsa innan du kommenterar.

  • Speja Silver

    Det visste ju jag :P

    • Julia Jacobsson

      hallonstrumpa!

Jag vill ha mer sköj. Ta mig tillbaka till toppen!