italy-italien-rom

Limpan Gästbloggar – Rom

limpan

Eftersom Nataly är sååååå seg på att dela med sig av bilderna så får jag lov att hjälpa henne litegranna. Ni som följer henne på facebook har fått lite tjuvstart på bilderna. Jag tror hon fastnat i julpyntet igen för nu pratar hon om att göra sånna vinglaspynt.

Men åter till Rom. Nataly och min mormor/hennes mamma var till Rom för någon vecka sedan. De hade supertrevligt så jag tänkte att jag skulle dela med mig av lite bilder därifrån som hon tog medan jag och mina vänner bodde på hotell.

När de kom fram sent på kvällen möttes de av Colosseum precis när det började bli mörkt. Nataly började med att checka in på ett katastrofhotell!Tyvärr finns inga bilder på hur snuskigt det var där. Första kvällen åts det pasta och pizza i klassisk Italien style!

rom-1

Andra dagen så startades det med att se alla sevärdheter! De utgick från en rondell Piazza Della Repubblica och hamnade mitt i en filminspelning! Tyvärr såg de ingen kändis. Sedan ser ni lite målningar från Vatikanen.

rom3

Förutom målningar fannsen massa män där. Men ingen fick följa med hem. Matte tyckte de var lite stela..

rom-2

Fontana di Trevi sågs med och de hann äta lite Italiensk glass och det blev en hambrugare till middag för mamman. Nataly åt nog en köttbit den dagen. Ser ni vad mer som finns på bilden – EN TAX! Bästa hundrasen i världen om ni frågar mig. Ni ser även Santa Maria Maggiore från Piazza dell’Esquilino.

rom4

Efter att hon denna där som styr hushållet klippte sig och färgade håret är hon med på väldigt mycket selfies som ni kan se. Eataly måste vara italienarnas favoritsaker i samma ord.
EAT och NATALY = EATALY! <3
Bilderna är från en bokhandel i Termini, monumento a vittorio emanuele ii, En grillrestaurang med en ko, San Sebastian Catacombe.

rom5

Sista dagen så lurade Nataly med sin mamma ner i San Sebastian Catacombe. Det är djupa gravar nere under jorden och ovanpå det är det en kyrka. Det var nog det mest intressanta på resan förutom maten, resten av Italien såg ut som på bilderna. Den varma chokladen var tydligen mer som chokladpudding med.

rom6

När hon äntligen kom hem till Spanien och hämtade mig så möttes vi av denna vackra himmel. Jag tror både jag och Spanien saknade henne litegranna när hon var borta. Nu får hon hålla sig hemma ett tag tycker jag.

rom-spanien

// Limpan

Skriv en kommentar (2 st)

För att behålla trevlighetsfaktorn i bloggen har vi listat några
enkla regler som kan vara bra att läsa innan du kommenterar.

Jag vill ha mer sköj. Ta mig tillbaka till toppen!