limpan

Limpan gästbloggar – Utställning!

Grattis till: 

heab, izzan12, jimros, camilla65, annant, katja2, elbelial, anitamoj, chip73, charlotte1962,
toughii, ariam555, kersta, annano1, rosajagge, molly67, zacki86, lilla19591, goodlocks,
sissi1, manneh, rate, matsw87, picolina, anna459, Chiv22

Limpan är:
Rasen Tax
Storleken Dvärg
Pälsen korthårig/släthårig

—————————————————————————————–

limpan-sot

Hej alla goa rummisar! 

Jag är helt säker på att Nataly berättat för er att jag tävlat i helgen! Jag förstod först inte alls vad hon släpade upp mig kl 7 för på en lördagmorgon! HELT GALET! Vem kliver frivilligt upp den tiden? Brukar er matte väcka er då?

Sedan blev det kycklingfrukost. Tydligen ska man se tjock ut när man ställs ut men det hjälpte inte alls. Domarna tyckte jag var tunn och hade något som kallas “flat bröstkorg”.

Det hela började med att vi fick springa runt i flera varv åt vänster håll. Först sprang en annan hund och sedan jag.. Efteråt vi jag ställa mig på ett bord där en domare klämde och kände på mig och lyfte på läpparna och kollade i mina öron!

Vet ni vad de mer gjorde?
De tog mig på bollarna!

Matte säger att det är för att kolla så de sitter där de ska men hon ljuger! De ville stjäla mina kronjuveler! Tjuvar och banditer! Sedan fick vi springa lite till efteråt.. Jag försökte stanna och kolla hela tiden så bollarna satt kvar men matte ville bara fortsätta springa. Hon var nog med på det hela tiden. Tur hon hade kattgodis med sig så jag fick något för detta hån.

limpan-sta

Som tur är kom mitt största fan och groupie och hejjade fram mig, Peppe! Han passade på att ta lite kort när jag visade upp matte i ringen. Och det var inte lätt kan jag säga.. Hon försöker springa över mig flera gånger!

limpan-spring

Första domaren tyckte att jag var Very Good.. Det var tur det! Hon gillade speciellt min fina päls och min attityd! Det var bra, för attityden har jag mycket av ska ni tro. Hon tyckte att jag var smal och behövde äta upp mig lite. Hon sa även något om att jag satte tassarna för nära varandra… Hallå? Har hon blivit trampad på tårna av matte någon gång eller? Det gör ju ont! Klart man håller in tassarna då!

De andra domarna skrev att jag var Good.. De måste kollat på matte istället för på mig, Alla vet väl att jag är vackraste i stan, eller hur?

 

Efteråt blev jag jättetrött!

limpan-trott

Tävling! 

– Skriv vilken ras jag är i en kommentar tillsammans med ditt användarnamn innan 20/9 så får du 5 kronor under morgondagen in på ditt spelkonto – 

/Limpan

Skriv en kommentar (31 st)

För att behålla trevlighetsfaktorn i bloggen har vi listat några
enkla regler som kan vara bra att läsa innan du kommenterar.

 • Anna

  Limpan är ju en TAX //anna459

 • Helga Törnqvist

  limpan = tax (släthårig) /picolina

 • Mats Westerberg

  limpan e en tax men vilken sort vet ja inte matsw87

 • rate

  tax och dessutom som kyrkan säger, pax(tax) verbiscum som jag tror betyder gud är med dig men blir taxen är med dig.

  • http://skojmedjackpotjoy.se/author/nataly/ Nataly Jackpotjoy Värd

   haha frågar man Limpan så är han nog Gud också :P

 • Magnus Hult

  Du e ju en Tax :) /manneh

 • Sissel Mestre

  En jättefin tax är du Limpan <3

  • http://skojmedjackpotjoy.se/author/nataly/ Nataly Jackpotjoy Värd

   Hur var det med användarnamnet med ;)

 • Yvonne Axelsson

  Tax//Goddlocks

 • liliann

  Tax//lillan19591

 • Jessica Thors

  Tax / zacki86

 • Camilla Molly Haraldsson

  Tax(strävhårig) och en fin sådan =) / Molly67

 • Speja Silver

  Tax // rosajagge

 • AnnaNo1

  Tax //AnnaNo1

 • kersta

  En liten goer Tax (Tycker att Limpan ser ut att vara släthårig i rasen) / Kersta

 • ariam555

  Limpan är en söt tax / ariam555

 • Lina

  En supergöllig liten Tax är du ju! <3 /toughii

 • Charlotte1962

  En liten tax / Charlotte1962

 • Gunnel Brolin

  Limpan är en snygg tax/chip73

 • Tomas

  tax /grums48

 • Asta Holappa

  En jättefina TAX wowwen/chiv22

 • Gunnel Brolin

  Min fina tax är en strävhårig kille som vunnit bäst i rasen en gång och nästa gång blev det tummen ner. Då var han både hjulbent och för lågställd. Ack ja, dessa domare.

 • Anita Backlund

  Limpan är snyggaste taxen i stan/anitamoj

 • Elbelial

  Tax // elbelial

 • Katja2

  Katja2/ Limpan ser ut som en tjusig korthårig dvärgtax

 • annant

  Limpan verkar vara en underbar liten tax./annant

 • camilla65

  garanterat är Limpan en strävhårig Tax

 • Jimmy Rosberg

  Tax jimros

 • Jeanette Briseholm

  Tax/izzan12

 • Jeanette Briseholm

  Lilla Limpan vilken helg????. Men du klarade ju dina kulor OMG det kunde slutat illa. Nä inga mer utställningar du har ju massor med beundrare här ❤️

 • Hea Berg

  Tax/heab

Jag vill ha mer sköj. Ta mig tillbaka till toppen!