Limpan Gästbloggar – Vart ska vi åka?

1 limpan öra

Hurrni nu är jag här igen! Mamma är på semester och är snart påväg till Portugal skulle jag tro. Mig och mina flickor dumpade hon på ett hotell! Det är ganska bra här. Vi har egen pool och en stor gård att springa på men det är sista gången jag tänker vara här! Mer om det berättar jag sedan.

Men vet ni vad?

Om några veckor åker jag till Sverige igen! Matte har bestämt att vi ska åka på Sverigeresa så det är väl bäst att lyda och följa med. Vi ska tydligen runt om i halva Sverige och hälsa på folk hon känner och hundar hon känner. Några av de ska vara syskon till mig tydligen!

1 ebba flyg

Ebba och Smulan tar det där med att flyga med ro.. Jag har tyvärr ingen bild från när jag flög till Spaninen  eftersom jag inte flög med mamma. Ve och vasa. Jag fick flyga med en annan person ner. Mamma tjuvstartade vårt liv i Spanien. Men jag älskar henne ändå. Hon är min allra absoluta favoritperson i hela världen. Förutom om någon har mat. Då älskar jag den med maten mest.

1 limpan strand

Men det jag skulle säga var att jag ska till Sverige för att sätta skräck i alla bovar och banditer!

Swedenland baby! 

Så jag behöver lite hjälp från er. För vem kan Sverige bättre än ni liksom! Det enda jag sett när jag bilat runt i landet är golvet på passagerarsidan i en Nissan Micra.. Möjligen bakluckan och utsikten från hatthyllan när bilen stått stilla.. En gång när mamma tankade skrämde jag slag i en gubbe som gick förbi haha! För det är sånt vi taxar gör.

Vad kan man göra i Sverige? 

Vart som helst i Sverige! Vilket är ditt favoritställe? Eller vad är det skojjigaste i din stad? Eller vart skulle du helst vilja åka i Sverige eller vad vill du helst skicka någon annan till.
Helt enkelt…

Vad får jag INTE missa i Sverige?

1 limpan tunga

Vart finns bästa glassen?

/Limpan

 

 

Skriv en kommentar (1 st)

För att behålla trevlighetsfaktorn i bloggen har vi listat några
enkla regler som kan vara bra att läsa innan du kommenterar.

  • Lena Pettersson

    Om ni åker till Stockholm så åk hem till Ztar. Och gå i Solbergaskogen.

Jag vill ha mer sköj. Ta mig tillbaka till toppen!