blomster blommor flowers

Limpan hälsar Glad Midsommar!

limpan midsommar

Nu har jag snott knapparna igen.. Glad midsommar på er!

Förresten.. 

Säger ni Missommar eller Midsommar? 

Matte Nataly säger Missommar.. som att den skulle handla om några nedrans katter eller så.. Jag blir lika lurad varje gång.. Har ni hört henne säga vart någonstans hon är med? Nånstansch.. med SCH på slutet! Ibland blir man inte riktigt klok på henne..

Hur som haver. Har ni fått någon sill med potäter idag? Hur många av er fick springa in och ut med bordet mellan regnskurarna eller höll sig vädret fint i år?

Jag fick ingenting. Matte säger att jag börjar bli tjock så jag får inget extra alls.. dumma henne. Jag har ju väntat på prinskorven och köttbullarna ända sedan påskas!

Näe, nu ska jag ut och plocka blommor också.. 7 stycken skulle det visst vara.. från 7 ängar.. Kan man inte bara rita de på ett papper istället.. Men näääe, Det ska absolut vara 7 blommor så bara ut och plocka åt Drottning Falukorv… (men jag gillar henne innerst inne.. hon ger mig mat)

men..

Glad Midsommar på er! 

 

Skriv en kommentar (0 st)

För att behålla trevlighetsfaktorn i bloggen har vi listat några
enkla regler som kan vara bra att läsa innan du kommenterar.

Jag vill ha mer sköj. Ta mig tillbaka till toppen!