19023502_2046725345601506_8772734229158061770_o

London, katt och ko!

Som ni vet åkte jag till London för att hälsa på Londongänget och våldgästa Vip-Jenny litegranna. Samma vecka blev jag dyngsjuk och hamnade på anitbiotika så det blev inte så vilt som vi hade hoppats på att det skulle bli. Lite bilder ser ni ovanför.

Helgen spenderades mest mest att äta mat och dricka goda alkoholfria drinkar. Ja, det är en hel kanna med sex on the beach ni ser på bilden. En av de godaste jag druckit kan jag lova. Jag åt också en av de bästa hamburgarena jag ätit i Soho och drack en jordgubbsmilkshake som var heeeelt magisk! Men de glömde jag fota. Jag var så hungrig haha!

Vi hann med lite promenad runt London. Jag hann skaffa mig skavsår och Vi var ner till ett område som hette Brixton och såg ett liveband som var helt magiska. Jenny vann en danstävling och jag åkte buss i England!

Jag hade fantastiskt skoj även om jag hade hög feber stora delar av helgen. 

och nu då? 

Jo nu är jag kattvakt som ni vet till denna goding. Han heter Bae.

Bae cat jackpotjoy

Visste ni att Bae betyder bajs på danska? 

Jag har mutat honom med leverpastej, skinka och kattgodis hela helgen så han ska älska mig mer än hans husse sedan.. Även köpt kärlek är kärlek när det gäller katter.. Man får liksom ta det lilla man får av de. Så måste jag bara visa er dessa kor med.. Jag gick förbi de på en promenad för ett tag sedan.. Alltså den svartvita i mitten är ju som tagen från en Disneyfilm!

18740549_10213071608288755_6473526798995960993_n

Hur många såg att kossan slickade sig i näsan?


Skriv en kommentar (2 st)

För att behålla trevlighetsfaktorn i bloggen har vi listat några
enkla regler som kan vara bra att läsa innan du kommenterar.

  • sana

    sköjsigt inte sjukan då.. alltså sjukdomen.. men de andra =)

    • http://skojmedjackpotjoy.se/author/nataly/ Nataly Jackpotjoy Värd

      Ja jag trodde ett tag jag skulle svettas bort :P

Jag vill ha mer sköj. Ta mig tillbaka till toppen!