25-Days-of-Christmas-21

Lucka 21 – Fel klappar

Det här med att köpa julklappar är inte alltid så lätt, ska man lägga lite tanke bakom det eller ta den enkla utvägen och köpa en Aladdin-ask på OKQ8, hårda eller mjuka paket, något man själv tycker att personen behöver eller något denne faktiskt har nytta av.

Har ni fått något ni absolut inte vill ha eller trott att ni ska få något i present men som har visat sig vara något helt annat? Eller har ni någon annan rolig presenthistoria att dela med er av?

Jag öppnade presentpappret ett år, det var en kartong till en CD-spelare, när jag öppnade kartongen var det tyvärr inte en CD-spelare utan en väl inslagen bok. Besvikelsen var svår att dölja.

Nu hoppas jag att ni alla ska få den där speciella presenten som ni innerst inne hoppas ska ligga under granen på söndag.

julsushi

Det är dan före dan före dan före dopparedan och Sushi önskar er alla en riktigt God Jul, hon har redan tagit på finaste luvan.

Skriv en kommentar (2 st)

För att behålla trevlighetsfaktorn i bloggen har vi listat några
enkla regler som kan vara bra att läsa innan du kommenterar.

  • Lena Pettersson

    Blir nog ett kuvert men inte under nån julgran. Den är inte uppackad iår . skorpan04

  • fiffen

    Vi köper en gemensam julklapp – lite dyrare – till oss, det bästa med det är att det brukar vara till min fördel oftast, he he he he. I år blev det Montazami Jultallrikar med 2 skålar, 1 skål att ha vatten i och en skål att ha torrfoder i till vofsingen Fiffi.

    kram fiffen

Jag vill ha mer sköj. Ta mig tillbaka till toppen!