bakgrund

Någon gång ska vara den första!

Utsikt

När den här bilden togs hade jag precis lyckats släpa upp min resväska i nya lägenheten och tog första klivet ut på balkongen som pekar mot torget som kallas “Plaza de la constitucion”. Här är det alltid fullt ös på kvällarna, men lyckligtvis är det ganska dämpat så fort man stängt igen dörren!

För er som är lite extra nyfikna och vill hålla er uppdaterade med vad som händer utanför kontorstid så har jag skaffat en offentlig facebooksida som man kan följa. Där kommer jag lägga upp lite bilder och annat smått & gott så som exempelvis “spanska för nybörjare” och “behind the scenes” vimmelbilder från framtida och föregångna utekvällar! :D

Klicka här för att komma till facebooksidan!

Vi ses i chatten! Over and out! *sprak*

Skriv en kommentar (0 st)

För att behålla trevlighetsfaktorn i bloggen har vi listat några
enkla regler som kan vara bra att läsa innan du kommenterar.

Jag vill ha mer sköj. Ta mig tillbaka till toppen!