0 edinburgh

Nataly reser till Edinburgh, Skottland

Som ni vet har jag varit på semester i Skottland tillsammans med Jenny från Vipklubben.. Vi kan omöjligt berätta om allt vi gjorde men jag kan berätta att ryktet om vad som finns under kiltarna är sant!  Jag tänkte bjuda er på lite bilder från helgen iafl så vi får se vad vi gjort. Fast mest vad vi ätit.

Här är jag och Jenny på en sådan buss där man kan åka en rundtur runt stan och de berättar om vad man åker förbi. Som ni ser var den ganska tom. Det beror på att vi bestämde oss för att åka i regnet haha :D Bilden är på rummet som vi delade. Ikeastandard rakt igenom.

 

klar edinburgh destiny students hop on hop off bus

Lite drinkar hann vi med! De vita frusna sakerna är Frozen Pina Coladas.. De är nog något av det godaste jag ätit/druckit. Mums!

klar edinburgh drinkar black fix frozen pina colada bubbelgum daiquri kopparberg crabbie

Och mat hann vi få ner också! Mycket mat hann det bli! Jag tror nog Hamburgaren längst upp och laxmackan längst ner fick högst betyg tillsammans med kanelbullarna.

klar edinburgh mat hamburgare Nordic affär svensk mat frukost

Vi hade fönster i vårt rum lagom i soluppgångsläge! Perfekt tänkte jag och smet upp varje morgon för en bild på soluppgången. Alla dagar utom en var molniga haha :D Vi tog också en prommis upp till slottet och kikade på det men vi gick aldrig in i det. Det är svårt att hinna med så mycket saker på samma gång.

klar Edinburgh solnergång vip slott

Uppe vid slottet sprang jag även på detta flygplan som hängde där.. Jag hade lust att fråga “Hänger du här ofta?” Men den raggningsrepliken fngerar sällan. För att ta bilden klättrade jag upp på en kant för att komma upp lite. Det råkade visst vara en kant till ett militärbås för slottet. De var inte helt överlyckliga över det.
Någon som vet vad det är för plan?

flyg

Här ser lite lite av sakerna vi var på. Som jag berättat innan åkte vi för att se en festival och den kkommer vara hela augusti. Vi började med en Burlesqueshow som ni ser på första bilden. Jag blev så imponerad! Jag trodde det skulle vara massa smala tjejer som dansade men icke. Det var kvinnor i alla åldrar, storlekar och former. Djupt imponerad blev jag.

Det var också en hel del saker längst med gatorna med folk som uppträdde och spelade och hade uppvisningar. Vi hann med att gå på en teater med en författare Jenny älskar också. Vi blev också indragen från gatan på en till burlesqueshow som ni ser på bilden längst ner. Med Disneytema! Hur fantastiskt tror ni inte den var? :D Jag älskade den!

klar edinburgh teater burlesque pjäs streetart

När man är  Skottland måste man leta efter Lochnessodjuret och jag hittade henne! Mitt på festivalen sprang hon omkring. Visst är hon söt?

klar edinburh hejdå vip jenny nataly drink skoj jackpotjoy

Skottland kommer jag nog åka tillbaka till! Supermysigt litet land!

Over and Out för denna gången!

Skriv en kommentar (1 st)

För att behålla trevlighetsfaktorn i bloggen har vi listat några
enkla regler som kan vara bra att läsa innan du kommenterar.

  • Tuula Virtanen

    Härliga bilder / gullvinge

Jag vill ha mer sköj. Ta mig tillbaka till toppen!