Natalys Bokhylla!

Äntligen är den här! Det tog ca 2 timmar att snickra ihop den och jag hittade nog på minst 20 nya svärord medan jag gjorde det. Drack lite cola i vinglas och lyssnade på Sarah Dawn Finer medan jag byggde. Tydligen ska man dricka vin med vänner när man bygger möbler men jag hade varken vänner eller vin att tillgå men vinglas fanns det.

Hela bokhylla nataly jackpotjoy tiki

Så hur är den organiserad då? 

Första hyllan: 
Överst har vi ljuset för att om man tänder det slipper jag elda upp hela hyllan (tänkte till där). Och såklart Tiki på toppen. Böckerna längst upp är ekonomi/livsböcker.

del 1 bokhylla nataly jackpotjoy tiki

Andra hyllan:
Där finner vi Svenska hyllan. Det är resten av mina svenska böcker i en blandad mix från kulturpristagare till fantasy. Även en nyköpt blomma fick bo där så det ser lite hemtrevligt ut.

Tredje hyllan: 
En gammal Jack Daniels med Honung och en låtsasananas bor tillsammans med engelska böcker om barnmisshandel, fosterhem och andra hemska uppväxter.

del 2 bokhylla nataly jackpotjoy tiki

Fjärde hyllan: 
Här bor resten av de engelska böckerna som Hur man är singel, fantasy och en ny bok om hur man växer upp som tjej idag (den står nästa på läsalistan). Här bår även min Djurgårdare, Ett ljus jag fått av fina Krutis och min tvättbjörn.

Femte hyllan: 
Kontor och målarböcker kommer det bli på denna. Ska köpa min en fin liten pärm till mina viktiga papper och en hålslagare så jag kan sätta in de.

del 3 bokhylla nataly jackpotjoy tiki

Är det bara jag som är så organiserad och har en plan i bokhyllan eller har ni det också så? Hur har ni sorterat böckerna i er hylla? Färg? Språk? Storlek? Lägg upp en bild så jag får se och tipa gärna om era favoritböcker så jag har något att läsa! :D Det är lite kalt i min hylla tycker jag :D

Skriv en kommentar (1 st)

För att behålla trevlighetsfaktorn i bloggen har vi listat några
enkla regler som kan vara bra att läsa innan du kommenterar.

  • Terttu Annikki Kari

    Jätte fint har du gjort och organiserat.Grattis!

Jag vill ha mer sköj. Ta mig tillbaka till toppen!