Tiki - Present

Paket från Sverige!

Nu haglar paketen in här till lilla mig. Idag kom det ett stort och tungt paket från min familj hit till England. Jag har vetat i ca 2 veckor att det ska komma men inte med vad. Tror ni vad jag nyfiken eller?

Det var godis!
Svenskt godis

Paketet innehöll massa svenskt godis och choklad och en hårgrejsburk och två tröjor som jag glömde fota. Det var två enkla Tshirts, en i svart och en i vitt, så det var kanske inte så spännande att se iafl :P Om ni absolut vill se de får ni väl hojta ;)

Svenskt godis2

hårgrejs

Är det någon som har den där hårgrejen och vet vad man ska göra med den? :P
Kanske får ta med den till frisören imorgon och fråga vad jag ska göra med den. Jag har använt Sebastian innan och deras produkter brukar vara bra men sista tiden har det blivit “mataffärs”-produkter.. Kanske ska återinföra Sebastian i mitt liv..
Undra hur Ben & jerry kommer reagera då ;)

Glöm inte att vara med i 5 snabba frågor till er!
Alla som är med får 5 kr.

Skriv en kommentar (9 st)

För att behålla trevlighetsfaktorn i bloggen har vi listat några
enkla regler som kan vara bra att läsa innan du kommenterar.

 • Lena Pettersson

  nice

  • http://skojmedjackpotjoy.se/author/nataly/ Nataly Jackpotjoy Värd

   Ja kommer bli mycket gott :D Men glömde lägga chokladen i kylen :o

 • camilla65

  ohhh vad du ska gotta dig Nataly ;)
  vad jag kan se är väl det andra styling spray att använda till frisyrer :)
  så du kan se snygg ut när du har choklad kring hela munnen :D

  • http://skojmedjackpotjoy.se/author/nataly/ Nataly Jackpotjoy Värd

   haha och mellan tänderna :P

 • Hea B

  Vilket drömpaket, rena julafton.
  https://www.youtube.com/watch?v=hR0sBYna-xA

  • http://skojmedjackpotjoy.se/author/nataly/ Nataly Jackpotjoy Värd

   Den jag har är mer som ett kladd bara som får håret att lukta gott och bli lite flottigt :P Vette fåglarna vad det ska göra för nytta men är nog bra till något :P

 • Hea B
 • Gentian Nebihi

  du är så vacker ta hår spray -gazi

 • Gentian Nebihi

  du är alltid fint och vackraste tjej – gyli

Jag vill ha mer sköj. Ta mig tillbaka till toppen!