Regnet det bara öser ner.

Det är lätt att tro att livet på solkusten innebär sol varje dag. Tro det eller ej men under några dagar per år så visar det sig att regnet hittar hit och gör vardagen eländig. Hemligheten för ett uthärdligt liv här är att ha vädertiming.

För att göra det mer förståeligt så bifogar jag radarbilder från gårdagen. För att slippa bli genomblöt under den halvtimmeslånga promenaden till Spanien så såg jag till att det regnade medan jag jobbade, en timmes uppehåll till promenaden och sedan lät jag regnet falla som vanligt.

15205795_10154288263168020_926958609_o

Man brukar säga att vissa har tur i spel och andra tur i kärlek. Jag fick det tredje alternativet tur i väder.

2330gib

Där, på den inringade lilla spetsen sitter vi på dagarna och pratar med er.

0030

Hann bara sätta mig i bilen så föll regnet igen. Nu har ni fått lära er hur man undviker regnet.
Hur gör ni, har ni några egna tips?

Skriv en kommentar (5 st)

För att behålla trevlighetsfaktorn i bloggen har vi listat några
enkla regler som kan vara bra att läsa innan du kommenterar.

Jag vill ha mer sköj. Ta mig tillbaka till toppen!