vegas-skylt

SEMESTER mooood … DEL 1

Hej alla glada och sköna finingar :)

Nu är jag tillbaka igen och jag tänkte dela med mig lite av hur min semester har sett ut!

Vi började i den fantastiska staden Las Vegas, jag rekommenderar verkligen alla att åka dit, passar alla åldrar. Kanske lite tråkigt om man inte är över 21 år då det är åldersgränsen för dryck och spel och det vore ju så klart tråkigt i världens spelmecka att inte få ta del av hela kakan! Även ett mecka för barn :)

vegas-skylt

Jag har faktiskt besökt Las Vegas hela 6 gånger (vad jag minns) men det var faktiskt första gången som jag faktiskt åkte till den väldigt fotograferade skylten den var maffig och visst ser det ut som en proffsfotograf tagit bilden *visslar*.

Anledning till vår USA resa var dels för ett bröllop men även blivande brudpars möhippa och även svensexa… SJÄLVKLART ska man väl då åka ROSA LIMOUSINE!

rosa-bil

Alla tjejer skulle även klä sig i matchande blommiga färger, så att alla enkelt skulle känna igen oss och se att vi hörde samman när vi var ute på spex.

Först överraskade vi blivande brud med frukost på sängen och sedan bar det av till skjutbanan:

mir-skjut  mir-2-pick mir-skjut-traff

Bra träffyta va *visslar*. Vår instruktör blev faktiskt mäkta imponerad av min och brudens kunskaper och tyckte vi båda skulle ta upp detta som en hobby :o (vi var ca 15 tjejer så det tycker jag minsann var en schysst komplimang).

Jag har faktiskt skjutit pistol förut i Vegas och då var den en stor MAGNUM, så här såg det ut då och året var 2012 :D MEGA BAUTA MAGNUM! Det var stört jobbigt att hålla emot den rekylen kan jag säga.

magnum

Det vankades sedan poolhäng och vi hängde på Ceasars hotell, där de för övrigt har Black Jack i poolen och man kan simma upp till baren! Jag kan säga att det var svettigt där :P jisses amalia, men se vilka fina blommor jag har i håret :D

poolen

Efteråt så åkte vi på ytterligare poolparty till ett hotell som heter Venetian och där hängde vi på TAO Beach, ascoolt mindre område med bra musik och skönt poolhäng! Man kunde bl.a. spela poolvolley :D Här fick bruden lite uppdrag som att fånga ringar med sin *host* löspenis. Sen hittade vi världens längsta basketkille och hon fick försöka dunka en boll *ASG* när han höll upp korgen i luften. hmm.. jag har så klart massor med flera bilder MEN de behåller jag för mig själv!

Efter poolen och lunch på Hooters, som är brudens favvisställe, bar det av till sviten på COSMOPOLITAN… ehm över 60 våningar har de och man får lite lock för öronen när man åker upp, men så klart det är värt när man kommer opp!

svit-4 svit-3 scvit-2 svit

Vad säger ni?!?!!?!?!?! får man svindel eller!!!!!!!!

Slutligen skulle vi lämna härliga Las Vegas, 4 dagar räckte och blev över.. men jag hade ju inte hunnit spela så mycket! Fullt ös… medvetslös :P

… sååå jag hann spela på flygplatsen, jaaaa de har slots på flygplatsen och så klart testa jag lyckan på Wheel of Fortune :D

Då ställer man sig frågan… är det bra att få 3 st SPIN symboler *visslar*

JORÅSÅATTE! Det är banne mig bra att få det, då får man snurra hjulet! Jag snurrade hjulet och fick max utbetalning efter en satsning på 1,25 $ på 5 rader och snurrade hem 500 $ på det absolut sista snurret!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jackpot-mega-fortune jackpot-wheel-of-fortune

VILL ÄVEN DU PROVA LYCKAN SÅ KLICKA PÅ BILDERNA :D

Sen cashade jag ut och traskade direkt på planet… vidare till SAN DIEGO :D

Men mer om det lite senare :P

Summa betyg Las Vegas: 5 av 5

Skriv en kommentar (2 st)

För att behålla trevlighetsfaktorn i bloggen har vi listat några
enkla regler som kan vara bra att läsa innan du kommenterar.

  • Tuula Virtanen

    oj kul du hade i las vegas undrar om man ska våga dit nästa år 60 årskalas kanske

  • Hea Berg

    Härliga bilder Mira! Jag drömmer också om att åka till Las Vegas. Var i Miami på bröllopsresa, vilket underbart ställe. Kram HeaB

Jag vill ha mer sköj. Ta mig tillbaka till toppen!