72ab6b0df7436aae09acecf0fe0034b11de58c9ee99e59473f8110b9684c57ca

Sköj i det Gråa!

 

Morrn morrn!!! Det är ju typ bara jag som älskar detta väder och denna årstid så jag tänkte sprida lite sköj! :P med filmklipp från youtube och roliga bilder från nätet! Filmer som får en att skratta, le eller bara feelgood känsla! och har ni fler filmklipp ni tycker ä sköj så ni kissar på er, eller får er att fyllas med någon form av skön känsla! lägg det i kommentarsfältet nedan. Låt oss hjälpas åt att komma igenom denna gråa årstid med skratt och LÖVE!

För ett skratt förlänger livet säger de :o även om man garvar så man tappar andan!


 

Min absoluta favorit bild som får mig att skratta varenda gång är denna!

Det tog Ralph 6 minuter att förstå att ballongen inte skulle komma tillbaka.funny-animal-memes-3-1-05-1-3-4-6-7-8-9-3-2-1-4-3-2 (2)


 

 

Min andra favorit är denna! lite OND men så rolig! :P

Farväl min vän du kommer att saknas….eller kommer du….20c09171f7e1e0e5fa838c986724cd34c4e04522242a6c032b0bb718634eb8fd


 

 

Sen tycker jag denna film är så underbart rolig! :O med hundar som inte kan leka…. eller kanske inte bryr sig om bollen… eller kanske missuppfattar! :P kolla noga när den Franska bulldogen ä i bild… han som inte når sin boll :x


 

eller kanske söta djur som håller på att somna? :P


 

VEM kan motstå Roliga bebisar!!!!!!! :O sitter och ler ås mycket så tänderna blir torra….


 

eller ugglor! underskattat djur! fantastiska varelser.. och så komiska :o


 

och här kommer en rolig bild till :P

Du ser vad han gör va? och du tänker bara stå där och ta ett kort?i_hate_you_both_cat_540


 

 

Jag bad Viktor om en rolig film…. han har till och med filmat den själv :O

FEEL GOOD Filmer! Jag ä svag för militärer… alltså jag som alla andra tycker inte om krig och grejer men känslan dessa videos har när deras son/dotter/fru/man kommer hem från att varit borta i månader och överraskar sin familj…. jag kan sitta och gråta och le i flera timmar av att titta på filmer som detta!
https://www.youtube.com/watch?v=lzCaA6IazFA
och här kommer en bild till :X


Kvinnan: -“gå ned från bordet!”
Katten: -“du ä inte min riktiga mamma!”column_007-funny-cat-meme
Så har ni något som gör er fulla av skratt eller glädje i detta mörker? :P dela med er! har ni kanske en film på er egen bebis eller djur som gör något sköj? :P visa mig! jag vill skratta mer!!! har ni ingen bild eller film som ni tycker är rolig och har en berättelse, berätta den! jag ä nyfiken!

Delad glädje är dubbel glädje!

 

 

Om Chattvärd Julia

Vår gotlänning som aldrig lämnar ritblocket hemma. Nämner du Dubbelnougat blir hon lyrisk och är du en trädgårds nörd, får du bonuspoäng. Du kan även fråga Julia om absolut bästa bullreceptet, hon har stenkoll.

› Se fler inlägg av Chattvärd Julia

Skriv en kommentar (24 st)

För att behålla trevlighetsfaktorn i bloggen har vi listat några
enkla regler som kan vara bra att läsa innan du kommenterar.

Jag vill ha mer sköj. Ta mig tillbaka till toppen!