d0fa35a1b074fc9f16ceef3097e17dc4

Snabbtävling – Regnar det i England?

Nu har jag bott här i en månad. Jag har ca 24 grader inomhus och imorse var det 9 grader utomhus. Ni minns väl hur min lägenhet såg ut? Noterade också att gräsen utanför mig behöver klippas. Det kommer garanterat klippas kl 7 på en lördag. Vart jag än bor så klipper man gräset orimligt tidigt. Hur kommer det sig att fastighetsskötare alltid ska klippa gräsen så tidigt?

britt

Jag fick lite önskemål från er i chattrummen om att ni ville veta hur det går för mig i England. Jag bor som ni vet inte i London med de andra svenskarna utan jag bor i Stoke som ligger snett uppåt mot manchester. På bilden nedan är jag en röd prick typ.

england

Vädret i England

Det är ofta många som frågar om det regnar och jag har klarat mig undan från det. Men som ni som följer mig på facebook vet så har jag senaste dagarna haft problem med en spindel som försökt smygkika på mig när jag tränat. Den dog idag. Mystiskt under en gymmatta som jag hoppade på. Ingen aning om hur den råkade hamna där. Jag skyller allt på Nicke eller Peppe. Vem som helst. Jag är oskyldig! Men det innebär iafl att imorgon kommer bli den första dagen med regn om man tror på sånt. Vi får se imorgon! :D Läs längre ner hur du kan tävla om vädret!

brittisk sommar

Vad äter jag?

Jag har inte heller hunnit testa en klassisk brittisk frukost. Tycker ni att den ser lockande ut? De har inte ens riktig bacon! De har sånt fläskbacon! Fy bubblan. Inte har jag tagit mig till Ikea för att köpa köttbullar. Jag har däremot köpt mig en GretaGryta som är en sådan slowcooker maskin. Det är nog ett av det mesta fantastiska saker jag köpt. Den går att göra allt med. Jag har lovat er att jag ska göra potatis i den med så det ska jag testa kanske på måndag när jag är ledig? Bakad potatis med röror! Hur gott skulle inte det vara :D

Även om jag saknar Ikea så har jag fått flera roliga vänner som Indiana Jones och DennaDär som ni hör om i chattrummen ibland. DennaDär är makalöst söt och vet ni en sak! Han kan göra sånna där flirtningar med ett öga, Kan ni det? Jag kan det inte haha. Jag trivs hittills väldigt bra även om jag saknar våra praliner i Gibraltar med!

brittisk mat

Vad har mer hänt i England? 

Jo jag vaknade en natt av att det blinkade blått ljus i min lägenhet. Vilket inte är ovanligt då ambulansen kör förbi mig varje gång de ska ut på tur. Men denna gången stannade ljuset så nära och jag hörde ljudet av metall som drigs isär. Blåljusjunkie som jag är så studdsade jag upp ur sängen såklart och vad skådade mitt öga om inte en brand! Rakt utanför mig. Bilden har jag fotat genom fönstret i min walk-through-closet. Det var en gaslåda som hade börjat brinna. Antingen var den tom eller så hade vi en himla tur att den inte sprängdes. Brandmännen var like hunkiga här som hemma så det är också pluspoäng.

brandkår england stoke on trent 

Nu till tävlingen…

Kommentera här innan inatt kl 23.59 om ni tror det kommer regna imorgon eller inte! Glöm inte användarnamnet. Alla med rätt svar får dela på 150 kr!

Jag kommer ta en bild från mitt fönster imorgon som bevis på vädret och den är slutgiltig.

Må bästa väderhen vinna!

cat rain


Skriv en kommentar (32 st)

För att behålla trevlighetsfaktorn i bloggen har vi listat några
enkla regler som kan vara bra att läsa innan du kommenterar.

 • Kungen Patrik Eng

  it will rain more then in the knickers of a woman in a strippclubb /patrike77

 • Maritha Carlsson

  Det kommer regna //guldkorn

 • Anna

  tror inte det kommer regna imorgon //anna459

 • Helga Törnqvist

  nejdå ingen fara – ingen regn imorgon/picolina

 • emm loren

  kommer inte regna imorgon // Blemma

 • Marlene G-t

  Nej, det regnar inte :)

  //Puman85

 • Birgitta Abrahamsson

  Tror inte på regn imorgon// skogsmulle

 • ariam555

  Blir inget regn i morgon / ariam555

 • Madelene Abrahamsson

  Bara molnigt men inget regn //catslover36

 • Andre Jakobsson

  mulet men inget regn/djmendez

 • Mats Westerberg

  gissar på att du får lite regn matsw87

 • Charlotte1962

  Kommer nog några regndroppar imorgon ;) / Charlotte1962

 • Suzanne Öhgren

  Kommer nog en del regn. Muzzi

 • fiffen

  Det kommer att regna lite i alla fall.

  kram kram fiffen

 • Kristina Blad

  Inget regn

 • Nils Törnqvist

  inget regn i morgon/valkin54

 • sana

  regn

 • Camilla Molly Haraldsson

  Regn / Molly67

 • Hea B
 • ohrid36

  Solig väder med moln blir det imorgon. Ingen regn Kram / ohrid36

 • rate

  regn i natt när du kommer hem../rate

 • lena rudolphi

  inget regn // lena19

 • Katja2

  inget regn, om än det finns en risk. /Katja2

 • Lena Pettersson

  inget regn /skorpan04

 • camilla65

  några droppar regn // camilla65

 • Anita Backlund

  Det regnar hela dagen./anitamoj

 • Taimi Mourujärvi

  molnigt och kan komma lite rengn // sylvester63

 • Linda Charlèn Johansen Hauge

  Tror inte på regn imorgon! :) // lindito86

 • David Fryksborn

  Dert regnar hela dagen // saabj35drakn

 • Tomas

  Det blir regn /grums48

 • linkku

  regn/linkku

 • Gentian Nebihi

  det blir regn /gazi

Jag vill ha mer sköj. Ta mig tillbaka till toppen!