Sudd och Katt.

coquito

Efter några veckor här så är det äntligen dags för mig att presentera mina fluffiga vänner.
På bilden ovan ser ni minstingen Coquito, jag vågade inte ens visa honom på Facebook i början för jag trodde inte att han skulle klara sig. Han var ordentligt sjuk, full med loppor och parasiter. Nu börjar han bli helt återställd och får mer lekenergi för varje dag som går men samtidigt älskar han att mysa på kvällarna. Här kan ni se när han berättar sina innersta hemligheter för mig.

sushi

Den andra lilla missen hittade jag bakom några soptunnor nära en väg förra året, hon är en tuff liten tjej och kom fram och skällde på mig, jag misstänkte att hon var hungrig. Satte mig ner vid vägkanten och hon hoppade upp i mitt knä och började spinna. När jag skulle gå började hon följa efter mig så jag tog av mig linnet och svepte in henne och började en 45 minuter lång promenad hem, med henne nyfiket jamande hela vägen, det var bara det lilla huvudet som kikade fram ur linnet.

og

Och sist men absolut inte minst, min älskade Original Gangster som satt ensam i gräset vid motorvägen och skrek på hjälp när jag var ute på promenad för snart 5 år sen. Eftersom jag inte gillade katter så lät jag honom vara där. Min vän som är kattälskare tyckte att jag skulle ta hand om honom men jag sade att “man kan ju inte rädda alla”, hon fortsatte att prata om den lilla kattungen och gav mig så dåligt samvete över att ha lämnat honom så på kvällen gick vi tillbaka. Han var kvar men hade gömt sig i ett dräneringsrör under trottoaren. Efter en lång stund lyckades vi få fram honom och fångade in honom med ett lakan.

När jag slutligen satte mig hemma i sängen med den nyduschade lilla stackaren så var det kört, han var min lilla pojke och jag var akut katt-tokig. Han var vildast av dom tre, jag sov inte mer än någon timme per natt den första månaden men med all den kärlek han gett mig så känns den sömnlösheten som ett obetydligt problem.

Nu kanske ni också förstår varför Sudokatt är mitt favorit-CS och räkna med många fler spelomgångar framöver.

sudd

Avslutar med en bild på ett sudd, suddet på bilden har jag inte hittat i vilt tillstånd.

Skriv en kommentar (9 st)

För att behålla trevlighetsfaktorn i bloggen har vi listat några
enkla regler som kan vara bra att läsa innan du kommenterar.

 • sana

  coolers =)

 • Kungen Patrik Eng

  mucho löve där ante min mini dolf :)

 • Nils Törnqvist

  katterna tackar dig på farsdagen idag

 • Maritha Carlsson

  Åhh blev förtjust i den gula/röda katten, liknar så min älskade Bus jag hade //guldkorn

 • fiffen

  Oh vilka dramatiska historier om dina katter – skönt att det gick bra och ett stort hjärta till dig som tog hand om dem. Du är en ängel.
  .
  kram kram fiffen
  .

 • Britt Pettersson

  Vilken tur för katterna att just du kom förbi och tog hand om dom. Det är så fint och älskvärt gjort så det kommer en liten tår när jag läser detta.
  Du har ett stort hjärta och det verkar dessutom vara av äkta guld :D
  brittelina

 • rate

  Bra skrivet o lycka till med katterna.

 • Kamilla Lundin

  Man blir varm i hjärtat av din godhet! Den mittersta ser ut som min ena katt….. men alla är såklart lika fina :D
  Kram tully76

 • Peppe Jpj
Jag vill ha mer sköj. Ta mig tillbaka till toppen!