Tävling – Hej Sverige! *avslutad*

Vinnare! 

Heab
Motivering: En både ful och dåligt gjord liten pokémon som de gjorde en riktigt skojig coverup på. heab tatuering

Sana
Motivering: Hjälp säger jag bara. Det hade varit intressant att se om de lyckades göra en coverup på denna. Den är både mörk, dåligt gjord och denna tatuerare kanske inte ska göra porträtt alls. :P Eller iafl träna en hel del innan.
sana tatuering
 

Nu är det dags! Idag går flyget till Danmark som tar mig till tåget som går till Malmö. Där ska jag träffa finaste Limpan och pussa honom sönder och samman innan jag åker vidare till Göteborg för att tatuera mig! :o Ni som kommer till Ullared får förtur på att se tatueringen helt nygjord :)

jackpotjoy tiki tatuering heabSåhär ser vår Heab ut i hennes tatuering!
Visst är den läcker!?

Jag är så spänd på hur den kommer att bli. Jag har noga valt tatuerare och har planerat den i ca 10 år så någe den om den inte blir bra hahah :D

dreamcatcher-tattoo-31-650x488

TÄVLING! 

Kommentera under med en bild på den allra fulaste tatueringen ni kan hitta på internet.
Glöm inte ditt användarnamn!
4 September drar jag två vinnar á 25 kr!

ugly-tattoos-7

Något sånt här skulle jag inte vilja råka få :P

 

Skriv en kommentar (51 st)

För att behålla trevlighetsfaktorn i bloggen har vi listat några
enkla regler som kan vara bra att läsa innan du kommenterar.

Jag vill ha mer sköj. Ta mig tillbaka till toppen!