Gibraltar

Tillbaka från Semestern!

 

ÄÄÄÄÄÄNTLIGEN! 

banner

Har ni saknat mig? Jag har saknat er! Vill ni veta vad för skoj som jag har gjort under semesterna då? Inte? det får ni veta ändå, i klassisk “släkten har varit på semester och nu ska alla sitta i soffan och titta på fotan”-anda!

Vi börjar väl från början? :D

Dagen började med att jag flyttade så hundarna fick testligga gästernas säng för att se så den höll måttet.. Det gjorde den.. Sedan fick jag låna Fredriks bil. Han var för rädd om livet för att tordas åka med mig men upp får jag.. plattan i mattan.. Jag hann knäppa några snabba bilder med på väg upp för kusten.

köra bil och limpan

Efter att jag hämtat det borjade vi med en fantastisk spansk klassiker… IKEA Sängkläder, kaviar och köttbullar stod på shoppinglistan. Sedan åkte vi och mötte upp Fredrik för att åka rally hem! Om inte min vän var gråhårig innan så blev han det nu.

Första dagen tog vi med stackars lilla Nicke Värd och hängde på stranden! Gästerna smörjde in sig. Jag och Nicke gjorde det inte. Vissa såg ut som kräftor kokt i rödbetsjuice efter några timmar.. oops.

Sedan lurade jag med mina gäster upp för….

MedSteps! 

gibraltar 1

Vi gick upp tidigare än tuppen för att gå hela trappan upp. Vi såg massa skojjiga djur, spindlar, ödlor, fåglar med pippibäbisar (kanske framtidens Randy?). Vi träffade apor, trutar och en selfiesugen fjäril! Jag tror jag fick flest selfies med djur från dagen iaf. Den med truten tycker jag blev himla fin. Eller vad tycker ni?

gibraltar 2

Och jag höll på att glömma det viktigaste! Vi åt en massa mat! Paella, Tapas, drinkar, efterrätter, ostron, vitlöksbröd med ost, en konstig platt fisk och kött. Himla gott!

Vad är en semester utan semestermat?

mat

Allt som Allt har det varit en himla bra semester med massa värme, sol, bad drinkar, shopping, vägvisning, dålig spanska, skratt. Så mycket så vi var rädd att grannarna skulle klaga. Veckans stora fråga vad – Vad hittade Nataly och hennes gäst egentligen i kylskåpet? Och varför var det extra kul att Nicke inte förstod.. Men den historien tar vi en annan gång! :D

apa

Vad skulle ni göra om ni fick åka på semester till Jackpotjoy? 

Skriv en kommentar (6 st)

För att behålla trevlighetsfaktorn i bloggen har vi listat några
enkla regler som kan vara bra att läsa innan du kommenterar.

 • Lena Pettersson

  Sola o bada o dricka Pina Colada !/ skorpan04

  • http://skojmedjackpotjoy.se/author/nataly/ Nataly Jackpotjoy Värd

   Åh när sommaren är som bäst!
   Vi testade en pina Colada fast med äpple :o Hur god som helst! Jag svimmade nästan.. :)

 • Marie Hedenstedt

  Jag skulle busa, festa och hitta på massa knasiga saker!!!!

  • http://skojmedjackpotjoy.se/author/nataly/ Nataly Jackpotjoy Värd

   åh :D

 • Speja Silver

  Välkommen tillbaka Nataly <3
  Misstänker att jag skulle sitta på en bar vid stranden och dricka paraplydrinkar och fundera om jag skulle ta mig ett dopp eller inte. // rosajagge

  • http://skojmedjackpotjoy.se/author/nataly/ Nataly Jackpotjoy Värd

   ja här får man fundera länge. Iskallt i havet :P

Jag vill ha mer sköj. Ta mig tillbaka till toppen!