tisdagstips secret of stones banner

Tisdagstips! – Secret of the Stones

VINNARE!

Heab för hennes vackra sten! Hur visste du att jag skulle gilla den?

Är nästan generad av att publicera denna sten/konstverk.
Men den är faktiskt på riktigt och finns på Landsort i Stockholms skärgård.

puppsten

Två bonusvinnare

Gullvinge

Vet ni när jag va på stranden en dag i Danmark, så kommer det en spritt språngande naken karl. Han hade skägg så jag trodde det inte va han, men jo visst fasiken så sprang en daggmask förbi hm hm, trodde jag drömde slängde en hatt på denna dära, vet ni vem som gömde sig bakom masken, jo Fredrik min granne.

gullvinge sten

 Toughii

Den här lilla stenen lovade sig själv att bara äta två gifflar till kaffet. men i hemlighet han stenen äta upp alla gifflar innan den hade kommit hem från affären

tougii sten

——————————————————————————————————————-

 

tisdagstips secret of stones start

Diggar du magi? Här kan du lära dig trollkarlarnas extremt hemliga metoder och ha chans på upp till 350 000 mynt! Det sägs att man kan använda kraften från heliga stenar för att dra till sig rikedomar…

Secret of the Stones!

tisdagstips secret of stones spelplan

Har ni hunnit testa det? Det är alldeles nytt på sidan. Och jag älskar det! Som jag älskar det! Det är som hemma! Nordiska trollkarlar och magi. Runstenar och skog. Kan man annat än älska det?

Spelet har scattersymboler som startar frispinns och wilds som ersätter andra symboler. Kan det blir mer skoj?

Ja det kan det!

tisdagstips secret of the stones bonusrunda

När du får frispinns i Secret of the stones så kommer du först till en söt liten trollkarl som man bara vill dra i skägget. Men det ska man inte.. Då kanske han blir sur. Men man ska välja vilka stenar man vill ha. När man valt stenarna så får man lite extra saker för sina frispinns. Superskoj!

Lycka till och berätta gärna vad ni tycker om det nya spelet! 

——————————————————————————————————

ödla

Tävling!

Vad är stenens hemlighet? 

Jag vill att ni ska gå ut och ta ett kort på en sten (Eller gör som mig och ta en från internet), vilken som helst. stor som liten. Och berätta en hemlighet om stenen!
Fuskade den på matteprovet förra veckan? Är den otrogen mot sin man? Är den egentligen inte blond utan färgar håret? :o

Det är enbart er fantasi som sätter gränserna på vad för hemlighet som stenen kan ha!

Den stenen med bäst hemlighet vinner 100 kronor. 2 bonusvinnare får 50 kronor var! 

REGLER: 

– Skriv med ditt användarnamn – 
– Du behöver ha gjort en insättning under senaste månaden – 
– Sista dagen att kommentera är 23 Maj. Vinnaren dras 24 Maj – 

tisdagstips sten

Jag kom precis på där här stenen med att tjuväta ur kylskåpet!
Den var helt stenhög på socker efter att ha snott all Julias dubbelnougat!

Lycka till!

 

Skriv en kommentar (18 st)

För att behålla trevlighetsfaktorn i bloggen har vi listat några
enkla regler som kan vara bra att läsa innan du kommenterar.

 • Asta Holappa

  Jag jag tänkte go till affaren tog min soppåse med mig tänkte kasta den, men när jag gick butiken upptäckte jag att jag hade soppåse fortvarande min hand då stoppade påsen närmaste möjliga ställen och det var bakom kiosk dörr. chiv22

  • http://skojmedjackpotjoy.se/author/nataly/ Nataly Jackpotjoy Värd

   hahaha Chiv! Så kan det gå :D

 • Hea Berg

  Vet inte om jag ska ta denna tävling på allvar, men bifogar en bild på en hjärtformad sten som jag själv har tagit./Heab

  • http://skojmedjackpotjoy.se/author/nataly/ Nataly Jackpotjoy Värd

   Åh vilken fin hemlighet stenen hade! Den är så kär så den blev ett hjärta!

 • AnnaNo1

  Här ligger jag vid älvbädden och njuter av vårkvällssolen. Många gånger har jag skänkt både sittplats och värme åt besökare. Jag är inte så stor längre. Min storhetstid var för länge länge sen. Då var jag en del av ett stort berg, stor, mäktig och oåtkomlig. Tills den ödesdigra dagen då jätten kom.

  Jätten som söndrade och härskade över mig och allt annat levande där jag höll hus. Länge trodde jag att jag skulle klara mig men Jätten var obeveklig! Som ett blytungt täcke vällde han fram över marken och tog med sig allt som kom i dess väg, träd, djur, mark, ja till och med stora berg som det jag tillhörde. Jätten spred precis som Morran i Mumindalen, kyla omkring sig och frös allt som kom i dess väg till is. Jag har hört människan kalla Jätten för inlandsisen.

  Jätten fraktade mig långt långt från det berg jag en gång tillhörde men många av mina syskon ligger här bredvid mig så jag behöver inte känna mig ensam och faktiskt så känner jag mig glad över att kunna skänka så många glädje här i livet när de kommer och sätter sig på mig en stund och njuter av nuet, stillheten och den varma kvällssolen. Ni skulle bara veta allt som har hänt här om kvällarna! Har har varit tonårsfester och vuxenfester. Ja jag har sett många grilla och dricka eldsvatten eller vad det heter. Människan blir konstig av eldsvatten och ibland rätt så kärlekskrank! uj uj så många barn jag har sett bli till här på den här platsen! Jag kanske inte precis på mig då, men bland mina syskon.

  Jo jo föräldrar till alla barn som passerat revy här. Jag vet allt vad de har gjort här på kvällarna för jag har översikt över alla hällar, skrymslen och vrår som finns bland mina syskon. Jag har material för en hel bok ska ni veta, mohahaha! Men jag ska inte sticka under stol med att jag själv har busat en hel del här genom åren. Alla stenar som ligger här är inte mina syskon. jag har hittat mig en riktig go’bit och om ni är riktigt snälla så titta i kommentatorsfältet så ska jag visa en bild av mitt lilla kärleksbarn som jag har ihop me hon som ligger framför mig på bilden ;)//AnnaNo1

  • AnnaNo1

   HÄR! här är vårt lilla hjärtebarn. Vi har lagt den lille i en hjärtformad krubba <3

  • http://skojmedjackpotjoy.se/author/nataly/ Nataly Jackpotjoy Värd

   hahahha jag dör så fint skrivet! :D Vilket liv för en sten!

   • AnnaNo1

    Ja ingen rast, ingen ro nästan :P

 • Lina

  Den här lilla stenen lovade sig själv att bara äta två gifflar till kaffet. men i hemlighet han stenen äta upp alla gifflar innan den hade kommit hem från affären / toughii

  • http://skojmedjackpotjoy.se/author/nataly/ Nataly Jackpotjoy Värd

   haha låter som mig.. Brukar köpa en godispåse som färdkost påväg hem från affären :P

 • Katja2

  Katja2

  MAGI

  Hemligheten denna sten bär inom sig är att den skapar och
  sprider lycka. Lycka står skrivet på stenen, symbolen är ett fyrklöver.
  Historien bakom stenens tillkomst är följande.

  Hustrun till en mycket duktig konstnär bistod honom vid
  utställningar för att skapa ett trevligt hörn där hans konst visades. Själv var
  hon ödmjuk och tillbakadragen och ofta lämnad ensam. Hon samlade släta fina
  stenar och ägnade sin fritid åt att skapa en mängd lyckostenar.
  Stenarna putsades och målades med olika lyckosymboler.

  Hon dukade upp sina stenar vid sin mans bås och gissa vem
  sålde mest av oss alla. Jodå, kvinnan med lyckobringarna. Varenda besökare hade
  en lyckosten med sig hem, en sten som var impregnerad av kvinnans positiva
  energi, vilket visade sig redan på plats, alla pratade och skojade med varandra
  när de valde bland stenarna och hela atmosfären genomsyrades av positivitet.
  Det blev en lyckad utställning tack vare kvinnan och hennes lyckostenar.

  På bilden har jag placerat den i naturen där den en gång kom
  ifrån. Det blev en liten bild ser jag så här är en större närbild också.

 • Tuula Virtanen

  Vet ni när jag va på stranden en dag i danmark, så kommer det en spritt språngande naken karl.Han hade skägg så jag trodde det inte va han,men jo visst fasiken så sprang en dagg mask förbi hm hm,trodde jag drömde slängde en hatt på denna dära, vet ni vem som gömde sig bakom masken, jo fredrik. denna stenen är från danmark är flinta o kalk = flintig o vit oj förlåt haha/ gullvinge

 • Tuula Virtanen

  vet ni när jag va på stranden en dag i danmark, så kommer det en spritt språngande naken karl. Han hade skägg så jag trodde det inte va han, men jo visst fasiken så sprang en daggmask förbi hm hm, trodde jag drömde slängde en hatt på denna dära, vet ni vem som gömde sig bakom masken, jo fredrik. denna stenen är från danmark där är det flinta o kalk =flintskallig o vit förlåt men

 • Elbelial

  Denna stenelinken, lunka genom lunden. sukta efter hunden, men råka stötta på kunden. Ramla över stunden rulla nedför backen bort från kunden men råka stöta lacken, vad ska denna förvirrade stenelink göra annat än att stena och blanda sig mellan andra stenelinkar och där finns han kvar än /// Elbelial

 • sana

  Förstod inte konceptet tror jag men…

  Under alla dessa stenar som finns i Jämtland så ligger det sorg och kärlek , lycka och minnen.

  Sorgen över det är så långt dit och sorgen över farmors död, sorgen över en hund som aldrig mer kan följa med och skutta runt på ängarna.

  Kärlek till naturen , kärleken till lugnet och känslan av att vara hemma.

  Lyckan när man hittar en forsande bäck, hjortron i skogen, får se en björn, möter en underbar människa och hittar ett fantastiskt fiskeställe, bakar godaste tunnbrödet. Köra skotern på fjället uppleva naturen och friheten, grilla korv.

  Minne av farmor, minnen av hela familjens utflykter både sommar och vinter, minnen av tider från man va jätteliten och fick stå på pappas skidor och susa ner för skidbacken, minnen av sina egna galna skidturer i backen med farfar och pappa , bärplockning med farmor fisketurer med barn och pappa.

  Än så länge finns allt kvar…men tänk den dan…

  det är vad som är under de stenar som ligger kvar där uppe i norr…

 • rate

  Rate Här står stenen. Den som alltid har funnits här vid vägen. Flyttblock eller jätteblock som vissa säger. Står ute på en åker och jag har alltid sett den sen liten. Undrade som liten hur den kunde hamna där. Fick till svar att jätten finn kastade den när kyrkklockorna ringde. Finn gillade inte ljudet. Senare förstod man att det var bara påhitt och allt beror på istiden. Stenen har alltid stod vid en väg nära mälaren vid eriksund i sigtuna. Den har alltid gett upphov till en massa sägner och sagor. För vissa finns det något i stenen, under den , runt om eller själva i stenen.Det är något magi i den. Hur kan den ha hamnat där på åkern, 100 meter från närmaste berghäll. Det har bott folk där i 3000 år och vägen har gått förbi där i 2000 år. Vi har alltid haft ett förhållande till stenen, som byggnadsmaterial eller vägsten. Denna står på tre stenar, när man slår den så ger den ifrån ett högt ljud. Den har alltid används när man kallade på färjekarlen och skulle över mälaren. Den ligger på en åker nära ett sund. När det är fuktigt och dimmigt så måste det ge en konstig känsla av ljudet man hör Stenen har och kommer alltid visa vägen Vi har ett förhållande till den. Som om den har någon själ kopplat till vår, åtminstone när det gäller fantasin. Vi ger den ett namn eller egenskap. Så är stenen som står där , min sten, men även andras.

 • Hea Berg

  Är nästan generad av att publicera denna sten/konstverk. Men den är faktiskt på riktigt och finns på Landsort i Stockholms skärgård. Cencurvarning……? Får skylla på att det är nakentisdag/HeaB

 • Hea Berg

  Ha ha Tack snällla! Kram Heab

Jag vill ha mer sköj. Ta mig tillbaka till toppen!