Trädgårds tävling! *Avslutad*

bioklubben_-_vinnare

Vi har en vinnare – Gullvinge!!

 

Vi föll pladask för hennes vackra damm! Vilken oas, där skulle man minnsan inte ha något emot att sitta och slappa i solen och doppa tårna i det svalkande vattnet !  

Stort grattis Gullvinge – du vinner hela 50 kr woohooo!!!

 

gullvinges.trädgård

Nu är det sommar och nu är det sol och många av er ligger säkert i solstolarna i trädgården och steker. Eller du kanske äter jordgubbar och grillar eller så slåss du med alla mygg tihi!

På tal om att vara ute i trädgården så har vi nu ytligare ett nytt slots spel här på Jackpotjoy som jag vill tipsa er om – jag talar såklart om Zen garden. Klicka här för att komma till det nya spelet!

Vet du vad en Zen Garden är för något? Det är en typ av Japansk trädgård. Jag började googla på trädgårdar när jag läste om Zen Garden, så jag tror jag har fått ett nytt intresse. Och nu blev jag nyfiken på hur just din trädgård eller balkong ser ut? 

zengardenslots

Japanese_Garden

Japanese-Zen-Garden

Dagens tävling går ut på att jag vill att du skickar in bilder här nedan i kommentarsfältet, en bild per kommentar, på hur din trädgård eller balkong ser ut. Skulle va så kul att se var ni latar er så här på sommaren tihi!

Vi chattvärdar utser sedan en trädgårds vinnare som vinner hela 50 kr, wooohoo!!

Så fram med kameran och börja fota vetja, lycka till! 

Tävlingen avslutas den 5/7!

Skriv en kommentar (24 st)

För att behålla trevlighetsfaktorn i bloggen har vi listat några
enkla regler som kan vara bra att läsa innan du kommenterar.

Jag vill ha mer sköj. Ta mig tillbaka till toppen!