veggies31

VeggoVeckan – Avslutad!

Nu är det äntligen klart! :D

Om jag är dålig på att laga mat i vanliga fall så är jag sämre än sämst på att laga vegetarisk mat! Jag har därför inte fotat precis allt jag ätit under veckan man några skojjiga bilder ska ni få se!

Det jag mest har ätit utöver detta är mackor, varma mackor, oboj och Ankans rabarberpaj! Vikten har under veckan gått spikrakt uppåt men med rabarberpaj till frukost varje dag är det kanske inte så konstigt.

Minns ni att jag sa att jag drömt en mardröm med? Jo det är sant!
Ungefär i mitten på veckan så drömde jag att jag var på restaurang och alla åt jättegod mat med laxbitar sm förrätt och kött och grejor. Så visade det sig att det var en förbeställd meny så jag fick välja mellan typ sallad med tomat och gurka och en massa pasta..

Men nu.. bilderna!

DAG 1 – Ostbollar

vego dag 1

5 av 5 falukorvar

Dessa köpte jag äfrdig i disken för asiatisk mat. Det är som bollar med smält oss och spenat som är doppade i ströbröd. Enligt förpackningen ska det vara potatis men det varken smakar eller kändes som potatis. Mycket goda! Dessa kommer jag säkert äta igen!

DAG 2 – Pasta

vego dag 2

1 av 5 falukorvar

URK! är allt jag har att säga om dessa. Det var som vattnig tjock pasta med ost och spenat med tomatsås ovanpå. Smakade bläääää. De här kommer ha inte äta igen iafl :o uscha!

DAG 3 – Broccoligratäng

vego dag 3

3 av 5 falukorvar

Den här dagen köpte jag en fryslåda med gratäng som egentligen bara var smält ost med broccoli. Gott var det iafl men skulle nog passa mer som en sidorätt till en god grillad köttbit. Den var ganska liten så slängde ihop en liten sallad med någon färdig dressing till.

DAG 4 och 5 – Tacos

vego dag 4 5

5 av 5 falukorvar

Japp, Där kom den. Den klassiska tacosen! Som jag väntat! Och så gott det var! Jag gjorde den på quornfärs som snälla Ankan stekta åt mig. Helt klart ett bra alternativ istället för köttfärsen som rent ut sagt är ganska dålig här nere. Det var så gott så jag åt det i flera dagar.

DAG 6 – Pizza

vego dag 6

10 av 5 falukorvar

Jag och Nicke gick MedSteps i lördags som ni kanske såg på facebook och efteråt så passade vi på att äta ute när vi ändå var så lidande så kunde vi unna oss det. Sagt och gjort så blev det Pizza med svamp. och Guuud så god den var! Helt klart värt att gå en miljard trappsteg runt ett berg för att äta den pizzan.

DAG 7 – Nachos

veggovecka dag 7

3 av 5 falukorvar

Inte mina nachos på bilden för mina hann bli uppätna innan jag kom på att jag skulle ta en bild på de. Valde nog fel ost för min ost blev halvsmält och ganska hård. Inte alls så där seg och rinnig! Vilken ost ska man använda för att få den så? Gott var det iafl och mätt blev jag.

—————————————————————————————————

Brukar ni äta

vegetarisk mat? 

Skriv en kommentar (0 st)

För att behålla trevlighetsfaktorn i bloggen har vi listat några
enkla regler som kan vara bra att läsa innan du kommenterar.

Jag vill ha mer sköj. Ta mig tillbaka till toppen!