adorable-beautiful-black-amp-white-cat-cute-Favim.com-408072

Vinnare av tävlingen är…

Nu är vinnaren av pinsamhetstävlingen avgjord!

Men först ska jag berätta en till pinsam sak.. Jag har gjort så många så jag nästan glömt bort de.

När jag var ca 14-15 år så gick jag på storgatan hemma i Sundsvall och det var sommar och varmt ute. På mig hade jag säkert något upptill men nertill hade jag ett absolut favoritklädesplagg som var superpoppis på den tiden – sarongen.

Vilka minns den? 

sarong hunk

Så där knallade jag i godan ro och när jag var i korsningen vid Handelsbanken och fontänen så sa det vara SWISH.. så hade sarongen blåst av.. Där stod jag.. I gröna trosor med glittriga fjärilar på. Mitt 14åriga jag ville bara sjunka genom jorden…

————————————————————————————

Men nu till vinnarna!

De tre vinnarna lottades av Fredrik och det blev:

Annano1, Brittelina och Guldkorn

grattisgrattis

Skriv en kommentar (4 st)

För att behålla trevlighetsfaktorn i bloggen har vi listat några
enkla regler som kan vara bra att läsa innan du kommenterar.

 • AnnaNo1

  Åh tack så mycket :)

  • http://skojmedjackpotjoy.se/author/nataly/ Nataly Jackpotjoy Värd

   tacka Nudisten :D

 • Britt Pettersson

  Tack så mkt det va roligt att bli vald :D

  • http://skojmedjackpotjoy.se/author/nataly/ Nataly Jackpotjoy Värd

   :)

Jag vill ha mer sköj. Ta mig tillbaka till toppen!